Region

Svet

Željko Joksimović predstavio pesmu za Evroviziju! (Video)

Ovoga puta i široj javnosti je predstavljena pesma Željka Joksimovića - @ZZeljko - sa kojom će se takmičiti i predstavljati Srbiju na Eurosongu u Bakuu u emisiji "Evropska pesma", koja je obilovala predivnim melodijama i pesmama Željka Joksimovića.

Željko Joksimović predstavio pesmu za Evroviziju! (Video)



"Ovo je jedno veliko takmičenje i pesma mora biti vrhunska i jedinstvena. Ukoliko pesma ispunjava onog koji je pravi onda će svakako ispuniti i one koji bi trebalo da glasaju za tu pesmu", rekao je Željko objašnjavajući rad na svojoj novoj numeri.

"Tragao sam za inspiracijom za ovu pesmu dosta dugo i mislim da će je publika sa oduševljenjem prihvatiti", kaže Željko.

Emisija je obilovala hitovima ovog popularnog izvođača, u pratnji muzičara Simfonijskog orkestra, koje su pevali njegovi gosti Jelena Tomašević Bosiljčić, Halid Bešlić, Hari Varešanović i Ivan Bosiljčić.

A ono što nas je najviše interesovalo je pesma sa kojom će nas Željko predstavljati u Azerbejdžanu. Pesmu je Joksimović otpevao na engleskom pod nazivom "Sinonim", a domaća verzija nosi naziv "Nije ljubav stvar".

Željko Joksimović i Alek Aleksov uradili su aranžman, a Marina Tucaković i Miloš Roganović napisali tekst za pesmu "Nije ljubav stvar" koja će nas predstavljati na Pesmi evrovizije u Bakuu u Azerbejdžanu. Na kompoziciji su radili i gudači "Filipović", a tekst na engleskom napisala je Ljiljana Jorgovanović. Pesma je snimljena na srpskom, engleskom i francuskom jeziku, a sa kojom verzijom će nas Željko predstavljati ostaje da vidimo.



Evo i druge verzije pesme, a vi odlučite koja vam se više dopada.



Srećno Željko!


Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>