Region

Svet

Lepa Brena: Tužna sam jer nisam bila uz oca kada je preminuo!

Kada zauvek ostanete bez neke osobe iz porodice ili bliskog prijatelja, životnog partnera, teško je. Ne postoje reči kojima se može pružiti uteha, niti tuga ikada prestaje. Ostane prazno mesto koje niko ne može da popuni a vama ostaje osećaj praznine koju nikako ne možete da popunite.

Lepa Brena: Tužna sam jer nisam bila uz oca kada je preminuo!



Ukoliko je odlazak drage osobe neočekivan još je i teže, jer ne stignete ni da se oprostite. To se desilo i Lepoj Breni. Njenog oca je udario autobus, a zatim je nakon izvesnog vremena i preminuo. Razumljivo je da kad god je neko upita za taj događaj krenu suze, jer nije imala prilike da se oprosti od njega, kaže koliko ga voli, preminuo je dok je ona bila na putu iz Amerike, a saznala je o tome preko telefona, ne postoji gori način.

Gostujući na hrvatskoj TV Nova Brena je govorila na tu temu.

"Ja sam se za mog oca borila kao što se on celog života borio za mene.Bila sam spremna da za njega zaista učinim sve. Kad je otišao, prvi put u životu osetila sam veoma težak gubitak. Ono što je predstavljalo najteži bol u svemu tome je to što su meni telefonom javili da je moj otac preminuo. Uvek sam mislila da ću u takvim trenucima biti pored roditelja. To su momenti kad želite da kažete još mnogo stvari, kad želite da pokažete koliko volite svoje roditelje. Zauvek će mi ostati bol na srcu što u tom trenutku nisam bila pored njega. Nije mi bilo dovoljno što je moj brat bio tu. Kad me ovako podsetite, mogla bih da se rasplačem i plačem danima", pričala je Brena dok se jedva suzdržavala da ne zaplače.

Autor:S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>