Region

Svet

Seka Aleksić udata za poljoprivrednika

Život van prestonice Seki Aleksić i njenom suprugu Veljku Piljikiću doneo je mir, ali i unosan posao! Naime, on je zajedno sa svojim partnerom odlučio da se bavi proizvodnjom organske hrane.

Seka Aleksić udata za poljoprivrednika



"Veljko je postao potpredsednik centra za proizvodnju organske hrane u Negotinu, a od Ministarstva poljoprivrede je dobio i odobrenje" - kaže izvor za Alo i dodaje:

"Piljikić u ovaj posao nije ušao sam, već ima partnera koji odlično poznaje agronomiju, pa će njih dvojica otvoriti i centar za preradu zdrave hrane. Kako je Veljko sportista, što podrazumeva zdravu i prirodnu ishranu bez hemije, biće ovo prava prilika, ali i izazov da uspe u svom budućem poslu. Ovih dana, on i njegov partner neumorno razrađuju agronomsku strategiju kako bi uspeli u ovoj grani poljoprivrede. Kako je proleće na vidiku, Piljikić i njegov partner u Negotinu su pripremili teren, obezbedili mašine, nabavili sve što je potrebno za setvu, a njen rezultat će videti za nekoliko meseci" - zaključuje izvor.

Veljk Piljikić potvrdio je ova saznanja:

"Moj partner i ja ćemo se baviti ekološkom proizvodnjom organske hrane. To podrazumeva da se, bez obzira na trenutne teškoće, ide u pravcu razvoja u skladu s potrebama tržišta, ali i očuvanja životne sredine" - izjavio je Veljko za Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>