Ostalo

Sme�no

Čudesni Del Pjero probudio devojčicu iz kome

Alesandro Del Pjero pored toga što je odličan fudbaler, ove nedelje postao je i pravi čudotvorac kada je tonskom porukom probudio 12- godišnju devojčicu iz kome.

Čudesni Del Pjero probudio devojčicu iz kome



Naime, devojčica po imenu Đada imala je zakazanu operaciju na mozgu, ali je pre toga usled izliva krvi u mozak pala u komu gledajući fudbalsku utakmicu svog omiljenog kluba Juventusa.

Doktori su bezuspešno 15 dana pokušavali da je probude. Otac devojčice došao je tada na ideju da pozove njenog omiljenog igrača Alesandra Del Pjera i zamoli ga za pomoć.

Fudbaler je bez razmišljanja izašao u susret očajnom ocu i snimio video poruku koja je glasila:

"Ćao Đada, ja sam Alesandro Del Pjero. Nadam se da ćeš se probuditi i da ćeš nam se vratiti što pre kako bi gledala još mnogo naših utakmica".

Posle nekoliko sati koliko su joj sestre puštale poruku svog omiljenog fudbalera, na zaprepašćenje svih prisutnih devojčica je pomerila ruku, da bi se posle 24 sata potpuno probudila iz kome.

"Nemam nikakvu sumnju da je poruka Del Pjera učinila sve ovo mogućim, To veče je bilo specijalno. Ovo je divan preporod. Prvo je pomerila ruku, da bi posle nekoliko sati počela da doziva majku, a onda se probudila i tražila sladoled. Ne postoje reči kojima bi se moglo opisati šta osećamo. Zahvalni smo svima koji su ovo omogućili" - izjavio je devojčicin otac Frančesko.

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>