Region

Svet

Dečko Goce Tržan izvisio na promociji

Sa malim zakašnjenjem, u subotu uveče održana je promocija Gocinog novog spota, na koju su sa zakašnjenjem došli i članovi njenog benda, među kojima i njen dečko, bubnjar Radomir - Raša Novaković, na kojeg su svi novinari i fotoreporteri odmah usmerili pažnju. Euforiju oko mladog bubnjara prekinula je upravo Goca, koja je članove svog benda udaljila iz prostorije, a potom predstavila spot u kom se strasno ljubi sa manekenom.

Dečko Goce Tržan izvisio na promociji



- Zamoliću članove mog benda da se popnu na drugi sprat lokala - rekla je Goca mladićima koje su snimale sve kamere u prostoriji i svi osim njenog dečka su se uputili ka stepenicama, a Tržanova je potom pogledala u njega i izdala novo naređenje.

- I ti, i ti! - rekla je pevačica držeći mikrofon u ruci, da je Raša bolje čuje. Mnogi fotoreporteri ostali su razočarani i bez fotografije njenog dečka na ovom događaju, Goca je odbila da se slika s izabranikom uz obrazloženje da ne želi da promoviše svoju vezu, a jedino što je prokomentarisala jeste poljubac sa zgodnim manekenom u spotu:

- Spot je tako napravljen da je poljubac bio neophodan, sve drugo bi bilo lažno, ovako deluje stvarno - objasnila je Tržanova, u čijoj ekranizaciji pesme, čiji je reditelj Andreja Damjanović, nema strašila iako se pesma tako zove, a za „Alo!“ je otkrila da će objaviti još jedan singl pod nazivom „21 gram“ koliko teži svačija duša.

Velika radoznalost je javila oko najnovijeg partnera Goce Tržan, Radomira Novakovića, koji ne samo da je 14 godina mlađi od nje već se ona zarekla u jednoj emisiji da je ni sa jednim dečkom ljudi više neće videti na naslovnoj strani novina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>