Region

Svet

Lepa Brena: Spremna sam na razne transformacije

Posle medijske prašine koju su izazvale njene fotografije sa Tvitera i uglavnom pozitivnih komentara njenih fanova, pevačica Lepa Brena izjavila je kako je u svakom trenutku spremna na razne transformacije, kao i da će novi spot koji planira da snimi za pesmu "Uđi slobodno", pomeriti granice modnog eksperimentisanja.

Lepa Brena: Spremna sam na razne transformacije



Jelena Karleuša brani Lepu Brenu?! (Foto)
"Slike koje ste videli na Tviteru nastale su pred veliki beogradski koncert, koji sam održala u Areni. Fotografije su deo bodi-art koncepta koje sam radila sa Dejanom Milićevićem, a to što vidite na meni napravio je šminker i vizažista Zoran Surbevski. Pripremali smo najavu za koncert u Areni i pošto mi se dopalo kako to izgleda, rešila sam da u tom kostimu uradim spot za pesmu "Uđi slobodno", jer za tu numeru nemam video-ekranizaciju. Spot će biti gotov za desetak dana i mislim da će ljudi biti prijatno iznenađeni mojim vizuelnim izrazom" - rekla je Brena i dodaje:

"Svako ko se bavi ovom profesijom mora da bude spreman na transformacije, nekada i do neverovatnih granica, jer trendovi se veoma brzo menjaju. Od njih treba uzimati ono što vam se dopada, ne treba upasti u zamku preterivanja" - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>