Region

Svet

Jelena Karleuša ima muža za primer (Foto)

Pevačica Jelena Karleuša uvek govori o tome koliko je njen suprug Duško Tošić divan i pažljiv, kako nikada ne zaboravlja bitne datume i da je uvek iznenadi sa nekim lepim poklonom.

Jelena Karleuša ima muža za primer (Foto)



Ipak, Jelena nije očekivalada će je njen suprug obradovati za svoj rođendan. Tako je pevačica juče postala vlasnica slike Peđe Gavrovića na kojoj se nalazi njen lik.

"Duško je svojevremeno nabavio Jelenin portret od umetnika Peđe Gavrovića kako bi iznenadio svoju dragu i odlučio da joj ga uruči upravo na svoj datum rođenja. Kako mu je umetničko delo stiglo nekoliko dana ranije, sakrio ga je u kući da bi u noći između srede i četvrtka priredio iznenađenje za Jelenu."

Jelena Karleusa Portret

Jelena je oduševljena slikom i kaže: "Prelep apstraktni portret moje malenkosti, delo naseg proslavljenog akademskog slikara Pedje Gavrovica (poklon od supruga...i to bas na njegov rodjendan)."

"Tačno u ponoć, nakon što su razmenili poljupce povodom njegovog rođendana, Duško je izvukao upakovani poklon i uručio svojoj voljenoj. Karleuša se toliko oduševila portretom u uglju da je odmah počela po kući da traži mesto gde će da okači ovo umetničko delo" - rekao je izvor blizak pevačici.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>