Region

Svet

Milan Stanković oduševio Norvežane (Video)

Delegacija Srbije fantastično je dočekana u Oslu. U nedelju je održana prva proba i prva konferencija za medije. U Norveškoj vlada veliko interesovanje medija za Milana Stankovića, čiju pesmu "Ovo je Balkan" svi pevaju na srpskom.

Milan Stanković oduševio Norvežane (Video)



Uz pratnju plesača Aleksandra Jelenkovića i Marka Stojiljkovića i vokala Saške Janković i Zorice Brkić, predstavnik Srbije oduševio je prisutne u "Telenor areni" u Oslu na prvoj zvaničnoj probi za ovogodišnju "Pesmu Evrovizije". Publika je prvi put imala prilike da vidi scenografiju za pesmu "Ovo je Balkan", koja se sastoji od pet polu-providnih rotirajućih podijuma.

Milan prvi izlazi na scenu a potom mu se energičnim pokretima pridružuju Zorica i Saška, a potom i igrači. Prema rečima Duške Vučinić-Lučić,  PR menadžera srpske delegacije, Milan je dobio sve pohvale za interpretaciju i scenski nastup, kako po završetku probe, tako i na konferenciji za novinare koja je usledila kasnije.



"Najviše medijske pažnje privukao je naš predstavnik od svih koji su danas imali probe. Norveški novinari postavljali su Milanu veliki broj pitanja koja su se odnosila na poznavanje njihove zemlje, i za razliku od ostalih učesnika, predstavnik Srbije je i u tome bio izuzetan odgovorivši tačno na sva pitanja, osim na jedno koje se odnosilo na poznavanje norveškog fudbala", istakla je Lučić.

Ona je naglasila da se još jednom potvrdilo srpsko-norveško prijateljstvo fantastičnim dočekom naše delegacije i pozivom da sutra budu deo priredbe koja se organizuje povodom Dana državnosti Norveške. "Bio je ovo prvi, naporan ali veoma uspešan dan ovogodišnjeg predstavljanja Srbije Evropi na 'Evrosongu'. Ovdašnja publika i mediji sa nestrpljenjem očekuju dolazak Gorana Bregovića", rekla je za kraj Duška Vučinić-Lučić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>