Region

Svet

Jelena Karleuša: Radim na bol

Pevačica Jelena Karleuša koja se već mesecima nalazi u medijskoj ilegali uveliko sa Marinom Tucaković i Ateljeom "Trag" priprema novi album.

Jelena Karleuša: Radim na bol



Povodom toga pevačica je na Facebook profil otkrila naslov pesme koja će se zvati "Radim na Bol/Diva” , a za koju je tekst napisala Marina.

Jelena Karleuša u izvodjenju Adel (Video)
"Ovo je sigurno najambiciozniji Jelenin muzički projekat. Već nekoliko meseci se aktivno radi na celom projektu jer ona ima ogromnu želju da svojoj publici posle četiri godine pokloni album koji će ih razoružati i oduševiti. Iako je Karleuša oduvek poznata kao veliki profesionalac, te da se uvek trudi da pomera granice i čini nemoguće, rešena je da sa ovim albumom i kampanjom tek pokaže svoju punu snagu" – rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Jelena nije želela da menja saradnike na albumu jer je zajedno sa Marinom Tucaković i Atelje Tragom već napravila mnogo uspeha, i svi zajedno vrlo pažljivo rade na pesmama. Marina već mesecima traži adekvatne i origanalne teme o kojima bi Jelena mogla da peva, dok Atelje Trag sprema sumanute aranžmane. Međutim, uz brze, temperamentne i pesme koje osvajaju podijum, Jelena će na ovom albumu ponuditi i emotivne balade koje će publika sigurno voleti" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>