Region

Svet

Aca Lukas: Šta mislite, kako je mojoj deci bilo?

Aca Lukas je želeo da se osvrne na komentare koji su napisani ispod njegove izjave kojom je demantovao vest, koja je pre nekoliko dana osvanula na društvenim mrežama, a u kojoj se navodi da je pevač umro:

Aca Lukas: Šta mislite, kako je mojoj deci bilo?



“Podstaknut sam komentarima pojedinih ljudi, koji brane nekoga ko priželjkuje, priziva i objavljuje (lažno), smrt bilo koje osobe na planeti i njihovim zaključkom da moja izjava nije prikladna, jer sam verovatno trebao da takvog maloumnika pohvalim? Onog,  koji me je živog i zdravog, proglasio mrtvim, i pritom ozbiljno narušio mir u mojoj porodici – verovatno je takvog majmuna trebalo da pohvalim ili ne znam šta?!”, kaže Aca Lukas za Scandal!

“Eto, ja zbog ovih ljudi , koji na moju izjavu gledaju ovako, istu, proširujem i na ostale članove familije tog monstruma, tj. oca, braću, sestre, decu ako ih ima! Da podsetim , ja ih imam četvoro, a dvoje njih je ovu vest o mojoj smrti videlo pre nego što su se čuli sa mnom.  Šta mislite, kako im je bilo ?

Zato ne vidim nista loše u ovome što sam poželeo takvom retardiranom mozgu i nemam ni trunku dileme da slučajno nisam postupio ispravno ! Hvala!”, zaključio je Aca Lukas!

Izvor:  Scandal!

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>