Region

Svet

Ivan Ivanović: Govorili su i da sam retardiran

U emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Badnje veče ugostio je nikog drugog do samog sebe. Publika i bliski saradnici postavljali su mu pitanja na koja je voditelj iskreno odgovarao.

Ivan Ivanović: Govorili su i da sam retardiran



Beše to davno kad je Ivan Ivanović prvi put nastupio pred publikom i to kao glumac.

"1984.godine sam prvi put stao pred publiku u OŠ Zmaj Jova Jovanović, zbog neslaganja sa drugarima, nastupio sam sam na bini, slično kao i sada", nasmejao se Ivan i nastavio:

"Tada sam glumio šiptara, nije bilo loše zaista, ljudi su se smejali, moja majka se stidela, ali sve u svemu dobro je prošlo" - ispričao je Ivan.

Njegov drugi nastup i nije baš prošao slavno, ispred žirija na prijemnom ispitu za FDU, očigledno je da nije prošao:

"Pa nije baš bilo neslavno, nisam prošao ispit, pa sam upisao prava, ali eto ni to nisam završio".

Na prozivke da mu drugi pišu sve što on govori u emisiji i da ima deset scenarista, Ivan je ponosno odgovorio:

"To ti je kao kada bi ti bilo glupo da pozoveš molera kada treba da krečiš, nego se mučiš sam.Ja sam odmah pozvao svoje "molere", mada tako i izgledaju" - našalio se Ivan i objasnio:

"Neki su pričali da sam retardiran, da sam ovo i ono.Ali posle mene odmah su skoro sve kolege voditelji isto uradili, ali scenaristi su im budale. Moji scenaristi su deset najboljih u zemlji i jako sam ponoson na to" - rekao je Ivanović.

Da mu je neko rekao kao mladom Voždovčaninu da će jednog dana imati najgledaniju emisiju u zemlji, Ivan bi uradio sledeće:

"Tada bih ga verovatno oterao u majčinu, a sada bih mu platio piće" - našalio se voditelj.

Za one koji nisu znali Ivan je inače pre voditeljskog posla bio obezbeđenje u Izraelskoj i Američkoj ambasadi. Karateom se bavio od 1978.godine i bio je najmlađi registrovani karatista u SFRJ, nosilac je crnog pojasa i ako kako sam kaže ne izgleda baš tako.

"Svima bih preporučio da se bave sportom, odmah nakon žena i alkohola, sport obavezno" - u svom stilu je rekao Ivan.

Demantovao je priče da je bilo kome platio gostovanje u emisiji, objasnio koga je sve zvao u emisiju i otkrio da Kevin Kostnera nije uspeo da dovede, ali ko zna šta nas čeka u 2012.godini. Time nas je sve zaintrigirao i za kraj emisije i sam otpevao pesmu, umesto benda. Moramo priznati da je bilo čak i prijatno slušati ga.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>