Region

Svet

Region

Koje nove filmove čekamo u bioskopima (Video)

Tekuću godinu je obeležilo dosta dobrih filmova i skoro pa pune sale boljih bioskopa u gradu. U februaru nam već stiže nova tura filmskih hitova, pa pogledajte šta možete da očekujete.

Koje nove filmove čekamo u bioskopima (Video)



Podzemi svet: Buđenje
Underworld: Awakening
 
Start: 02. februar
Režija: Mans Marlind, Bjorn Stajn
Uloge: Kejt Bekinsejl, Stiven Rija, Majkl Ili, Tio Džejms
Genre: Akcija
Website: EntertheUnderworld.com



"Podzemlje: Buđenje" donosi neverovatnu novu dimenziju epskoj borbi između Vampira i Likana, kao prvi film u serijalu snimljen u 3D. Kejt Bekinsejl, zvezda prva dva filma, vraća se u vodeću ulogu vampirske ratnice Selene, koja beži iz zarobljeništva I nađe se u svetu u kojem su ljudi saznali za postojanje klanova Vampira i Likana, i preduzimaju opšti rat kako bi istrebili obe besmrtne vrste.
 
Čovek na ivici
Man on a Ledge

Start:  02. februar 2012.
Režija: Asger Let
Uloge: Sem Vorington, Elizabet Banks, Džejmi Bel
Žanr: Triler



Dok policijski psiholog pokušava da odvrati bivšeg robijaša od toga da skoči sa krova hotela na Menhetnu, najveća pljačka dijamanata ikada se odigrava…
 
Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo
Journey 2: The Mysterious Island
 
Start: 09. februar
Režija: Bred Pejton
Uloge: Dvejn Džonson, Majkl Kejn, Džoš Hačerson, Vanesa Hadžens
Žanr: Akcija
Website: Journey3Dmovie.com



Novo putovanje počinje kada mladi avanturista Šon (Džoš Hačerson) primi šifrovani poziv u pomoć sa tajanstvenog ostrva na mestu gde nikakvo ostrvo ne bi trebalo da postoji. Tu nailazimo na mnoštvo čudnih vrsta, zlatnih planina, smrtonosnih vulkana, i više od jedne zapanjujuće tajne. Ne mogavši da ga spreči u odlasku tamo, Šonov novi očuh (Dvejn Džonson) se pridružuje pohodu. Zajedno sa pilotom helikoptera (Luis Guzman) i njegovom prelepom i odlučnom ćerkom (Vanesa Hadžens), oni kreću u potragu za ostrvom kako bi izbavili jedinog stanovnika i pobegli pre nego što ga seizmički udari potope i zauvek sahrane njegova blaga.
 
I u dobru i u zlu
The Vow
 
Sratr: 09. februar
Režija: Majkl Saksi
Scenario: Ebi Kon, Mark Silverstajn, Džejson Katims
Uloge: Rejčel Mekadams, Čening Tejtum, Sem Nil, Skot Spidman
Žanr: Drama



Sveže venčani par se oporavlja posle saobraćajne nezgode zbog koje je supruga završila u komi. Kada se probudi sa ozbiljnim gubitkom pamćenja, njen suprug se trudi da ponovo osvoji njeno srce.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>