Region

Svet

Seku Aleksić od zatvora spasilo austrijsko državljanstvo

Folk pevačica Svetlana Aleksić privedena je juče u Policijsku stanicu Savski venac zbog brze vožnje. Nju je ekipa presretača zaustavila na autoputu Beograd - Novi Sad, kojim je pevačica jurila 203 kilometra na sat. Na saslušanju pred istražnim sudijom pevačica je priznala grešku, izvinila se zbog vožnje i obećala da se tako nešto neće ponoviti. Kako Press saznaje, Seki, koja je državljanin Austrije, slede novčana kazna od 1.000 evra i zabrana vožnje u Srbiji na četiri meseca.

Seku Aleksić od zatvora spasilo austrijsko državljanstvo



Da poseduje srpsko državljanstvo, Seka bi mogla da bude osuđena na dva meseca zatvora, dobila bi 15 kaznenih poena, a dozvola bi joj bila oduzeta na četiri meseca. "Sekin 'mercedes' kupe presretači su počeli da prate juče oko 15 časova i snimali su pevačicu kako bi imali dokazni materijal. Zaustavili su je kod Stare Pazove i priveli u policijsku stanicu kod istražnog sudije. Seka se nije opirala već je mirno pratila policijski auto i uputila se da pred sudijom za prekršaje objasni svoj postupak", kaže izvor blizak policiji, i dodaje da se Seka odlično družila sa policajcima.

"U trenutku kada su Seku doveli u policijsku stanicu, nastao je pravi šou-program jer su policajci hteli da se slikaju sa svojom omiljenom pevačicom. Stanicom se brzo proširila vest o njenom privođenju, pa su blicevi sa mobilnih telefona sevali na sve strane. Oni su čak pozvali pevačicu da im se pridruži na novogodišnjoj žurki koju su organizovali sinoć za zaposlene. Seka se kratko zadržala kod istražnog sudije, saslušala šta joj sleduje i izvinila se za ponašanje", zaključuje izvor.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>