Region

Svet

Čola prodaje novi CD uz prašak za veš

Zdravko Čolić je svoj novi album "Kad pogledaš me preko ramena“ odnedavno počeo da prodaje i uz prašak za veš, a može se čuti da je razlog taj što preko MTS-a nije uspeo da rasproda željeni tiraž.

Čola prodaje novi CD uz prašak za veš



"Narod više ne možeš da navučeš na kupovinu pomoću besplatnih sekundi, jer ga takva varijanta više ne privlači. Ne mogu stalno da menjaju kartice sa brojem, a ni 200 dinara nije dovoljan mamac za one kojima Čola nije ljubimac. Osim njegovih obožavalaca koji ionako žele da kupe album, još su samo tinejdžeri zainteresovani da ga pazare da bi iskoristili besplatni kredit. Zbog toga se menadžment Zdravka Čolića odlučio za varijantu sa deterdžentom, obraćajući se njegovoj vernoj ciljnoj grupi – domaćicama", kaže dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti.

"Čolin novi album je do sada prodat u ukupnom tiražu od 700.000 primeraka. Od te cifre, 'Telekom' je naručio pola miliona CD-ova i to prodao u kraćem roku od dogovorenih dva meseca, a ostatak je prodao 'Siti rekords' za područje Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore. Zbog toga smo odlučili da 'vakuum' do juna i dogovora sa nekim drugim izdavačem popunimo ovakvom saradnjom sa 'Duelom', koji je već distribuirao 50.000 primeraka na tržište Bosne i Hercegovine. Ovakav način prodaje nije nov u svetu, da uz neki od proizvoda kupci dobijaju poklon, a kod nas su to već radili i Željko Joksimović sa deterdžentom, pa Sanja Ilić sa kafom, Haris Džinović sa trgovinskim lancem... Spojili smo ugodno i korisno, pa će tako drage dame, Zdravkove obožavateljke, uz omiljeni prašak dobiti na poklon i CD svog omiljenog pevača", kaže Adis Gojak, Čolin producent.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>