Region

Svet

Dragana Mirković: Kod mene i Tonija sve savršeno funkcioniše, pa i seks

Folk zvezda Dragana Mirković posetila je Beograd zbog snimanja novogodišnjih programa. U sasvim otvorenom razgovoru Dragana je otkrila da sebe ne smatra lepom ženom, da danas mnogo češće zavodi supruga Tonija Bijelića i da se nada pobedi na festivalu prestižnog takmičenja "Golden siti gejt" u Berlinu, na kojem se takmiči sa spotom za pesmu "Drugovi". "Idem na dodelu nagrada u Berlin sa pesmom 'Drugovi', ušli smo u finale i nadam se najboljem plasmanu."

Dragana Mirković: Kod mene i Tonija sve savršeno funkcioniše, pa i seks



Imate li utisak da su koleginice ljubomorne na vas? "Drago mi je da koleginice imaju strahopoštovanje. Imam 27 godina karijere, i to treba poštovati. Možda više poštuju taj moj razvojni put nego što u meni vide konkurenciju. Od pravih kolega osetila sam samo ljubav i poštovanje. Ljubomorne kolege brzo nestanu."

Da li vam se dopada trend na estradi da se žene zabavljaju sa petnaestak godina mlađim muškarcem? "Nisam pristalica tolike razlike u godinama. Suprug je mlađi od mene četiri godine i smatram da je to granica koja ne treba da se prelazi. Ne bih volela da imam drastično mlađeg muškarca."

Da li supruga više zavodite danas ili na početku braka? "Iskreno, sada ga zavodim mnogo više. Ne plašim se da će neka mlađa da mi ga preotme, već mi je postao mnogo interesantniji. Kada mi je ranije tepao 'maco, kuco', ljudi su nam govorili: 'Videćete, posle pet godina braka ta hemija će nestati.' To mi je bilo strašno, a Toni se nakon toga pitao da li uopšte da se ženi. Sada imamo mnogo ljubavi i možda se više volimo nego na početku."

A kakav je vaš seksualni život? "Degutantno mi je da u 44. godini govorim o intimnim stvarima, ali se kod Tonija i mene po tom pitanju ništa nije promenilo. Kada nekoga voliš celim bićem, savršeno funkcionišete na svakom polju. Verujte da bih sada ostala trudna kada bi mi onaj odozgo to omogućio jer nema ništa lepše od toga da na svet doneseš bebu."

Da li vam je neki kolega izjavio ljubav? "Sebe ne smatram lepom ženom. U kolegama sam gledala pre svega prijatelje, skretali su mi pažnju da se nekome sviđam, ali ja na to nisam obraćala pažnju. Kolege doživljavam kao porodicu u kojoj se osećam ušuškano. Nije pametno zabavljati se s kolegama."

Kako uspevate da se sačuvate od skandala? "U životu nisam baš znala šta želim, ali sam dobro znala šta ne želim. Moj najveći uspeh je pravilan put. Uspela sam da ne isprljam svoje ime i da očuvam svoju porodicu. Imam divnog supruga i decu koja rastu u zdravom okruženju."

Izvor: Press


 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>