Region

Svet

Maja Nikolić: Ne planiram politički angažman, ali nikad se ne zna (Foto)

Poznata po tome da nema "dlake na jeziku" pevačica Maja Nikolić otkriva u intervjuu za Svet Plus portal kako reaguje na natpise po medijima koji se tiču njenog privatnog života, komentariše uvredu koju je makedonski voditelj Boki 13 uputio na račun stajlinga i nove frizure, kao čime će uskoro obradovati svoje obožavaoce i gde će nastupiti za Novu godinu.

Maja Nikolić: Ne planiram politički angažman, ali nikad se ne zna (Foto)



Na pitanje kako doživljava uvrede koje je na njen stajling i novu frizuru uputio makedonski voditelj Boki 13, Maja kaže:



"Apsolutno ne pridajem značaja tome šta pojedinci pričaju o meni i mom izgledu. Cenim mišljenje ljudi do kojih mi je stalo a o pomenutoj osobi nemam izgrađeno mišljenje. Iz toga možete zaključiti da me ni u kom slučaju takvi komentari ne zanimaju. Ja se ipak ovim poslom ozbiljno bavim i moje glasovne mogućnosti su svima poznate dok drugi karijeru pokušavaju da grade na druge načine. Ne osuđujem ih, ali velika je razlika između vokalnih solista i osoba koje svojim performansima pokušavaju da se dopadnu narodu. Ko spava ima pravo i da sanja" - izjavila je Maja i dodala da je pojedini natpisi po medijima pogađaju, ali da se vremenom čovek na sve navikne:



"Nažalost dosta je tendencioznih naslova, ali i to razumem. Urednike interesuje isključivo tiraž i time se rukovode. Lagala bih kada bih rekla da me ne pogađaju pojedini naslovi, ali čovek se na sve navikne. Krivo mi je što novinare i urednike manje interesuju naše pesme a više šta smo rekle i obukle. Donela sam odluku da o svom ljubavnom životu javno više ne pričam. To je ipak moja privarna stvar" - kaže Maja i dodaje:

"Maja Nikolić je medijski prepoznatljiva osoba i normalno je da medije interesuje šta medijski prepoznatljive osobe rade. Ne mogu pobeći od toga ko sam i šta sam. Danas plaćam za moju naivnost iz prethodnog perioda ali vremenom čovek nauči. Ja sam imala tu nesreću da sam učila na sopstvenim greškama. Mnogo sam patila pre svega zbog svoje dece i prijatelja, ali na sreću, ta vremena su iza mene. Što se tiče mnogih naslova i tekstova koji se pojavljuju u novinama mogu reći sledeće:” I na autobusu piše banka, ali se banka ipak ne nalazi unutra”. To je sve što mogu reći na tu temu."
O promeni imidža, Maja kaže: "Što se promene imidža tiče prezadovoljna sam. Komentari su pozitivni, a i ja sam zadovoljna".



Maja Nikolić u narednom periodu planira da svoje fanove obraduje i sa dva spota koja će uraditi za pesme "Ko si ti" i  "Sudbina":

"Moj album je izašao nedavno i prezadovoljna sam pesmama koje sam odabrala. Dve pesme se izdvajaju, a to su “Ko si ti" i "Sudbina” za koje planiram da uradim spotove u saradnji sa marketinškim preduzećem "Gobbi style" iz Beograda i rediteljem Ratkom Radovićem. Sa njima planiram da uradim i promociju svog novog albuma, a s obzirom da su oni specijalizovani za sprovođenje političkih kampanja sigurna sam da će to izgledati na vrhunskom nivou, mada nemam u planu politički angažman, ali nikad se ne zna…." .

Iako joj Nova godina nije bila imperativ, Maja je ipak prihvatila ponudu da sa svojim bendom nastupi na trgu u Dimitrovgradu.

"Nisam imala imperativ nastupa za Novu godinu jer je godina koja je iza mene bila izuzetno uspešna. Prihvatila sam poziv da nastupam u Dimitrovgradu za Novu godinu i da svoju emociju podelim sa građanima Dimitrovgrada.  Nastavila sam tradicu nastupa na trgovima za doček Nove godine. U narednom periodu će biti dosta nastupa a moja publika će imati prilike da uživa u pesmama koje voli" - rekla nam je Maja na kraju razgovora.

J.B

Viber

Izvor: Svet Plus


>