Region

Svet

Maja Nikolić: Ja ne pričam o svom privatnom životu

Maja Nikolić se, pre nekoliko nedelja, za emisiju "Paparaco Lov" slikala sa novim verenikom ispred igraonice gde joj je dete slavilo rođendan. Tako smo saznali da se ponovo verila, nakon svega nedelju dana poznanstva. Nedelju dana kasnije je gostovala u emisiji "Magazin In" i rekla kako je lakše da se veri nekoliko puta i raskine veridbu nego da se ponovo razvodi, jer smo upućeni da je bila verena nekoliko puta pre sadašnjeg dečka, inače Grk Atanasis.

Maja Nikolić: Ja ne pričam o svom privatnom životu



Maja se pojavila na dodeli Hello nagrada za ličnost godine bez jače polovine. "Dečko je u Grčkoj. Nemam ja obavezu da izlazim samo sa dečkom", izjavila je Maja kada su je novinari Exkluziva pitali gde joj je jača polovina.

A kada su novinari pozvali Maju kako bi saznali kada će upoznati novog verenika, rekla je veoma potreseno: "Nemate razloga da ga upoznajete. A što biste? Upoznala sam ga sa prijateljima i porodicom, to je dovoljno. Ja sam pevačica i pevam, ne razumem zašto me ne pitate za moje pesme nego me pitate takve stvari? Nje mi obaveza da vam govorim o svom životu."

Potom su joj rekli da kao poznata ličnost sigurno je navikla na takva pitanja. "Ja to ne radim tako. Paparaco lov je sam došao, ko im je javio ja ne znam. Ja ih nisam zvala. Na Farmi su saznali za mog bivšeg dečka koji mi je donosio garderobu jednom mesečno i od tada je nastala cela pompa. Ja moje momke nema razloga da vama predstavljam", odgovorila je Maja.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus


>