Region

Svet

Srpkinja među deset najlepših Maksim devojaka u Americi

Jelena Kostić, koja već dugo živi u Čikagu našla se u izboru za najvreliju devojku magazina "Maksim" u Americi. Atraktivna plavuša ušla je u top deset lepotica koje se bore za ovu prestižnu titulu, a rezultati glasanja koje šalju čitaoci ovog magazina iz cele Amerike znaće se uskoro.

Srpkinja među deset najlepših Maksim devojaka u Americi



Jelena Kostić ima 24 godine, a manekenstvom se bavi od svoje četrnaeste. Do sada je učestvovala na raznim takmičenjima, ali joj je ulazak u top 10 "Maksimovih" lepotica najveći uspeh u karijeri.

Inače, u trku za titulu najvrelije "Maksim" devojke, kako piše list "24 sata", prijavilo se čak 20.000 devojaka iz cele Amerike, što Jelenin uspeh čini još većim. Njene izazovne fotografije nalaze se i u decembarskom izdanju magazina u kome je i kalendar za narednu godinu, a Jelena je devojka meseca avgusta.

Porodica Kostić je u Čikago stigla pre 20 godina iz Podgorice, sa tri kćerke - najstarijom Kristinom i bliznakinjama Jelenom i Milanom. Iako joj je manekenstvo važan deo života, Jelena nije zanemarila obrazovanje, već je u junu diplomirala na Fakultetu političkih nauka zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>