Region

Svet

Jelena Karleuša se u sudu zaglavila u liftu

Jelena Karleuša pojavila se danas na suđenju povodom tužbe koju je Ceca podnela protiv nje zbog beleške koju je iznela na svom „fejsbuk“ profilu prošle godine u novembru.

Jelena Karleuša se u sudu zaglavila u liftu



U stilu holivudskih diva, u uskoj haljinici i crnoj bundi, cipelama sa nitnama i crvenim đonom modnog kreatora Kristijana Labutina i sa naočarima za vid sa velikim crnim okvirom, pevačica se u društvu majke Divne i pi-ara dovezla u belom džipu.
 
"O, dobro jutro, i vi ste poranili - obratila se pred ulazak u sud JK , ne želeći zbog medijske ćutnje pred izlazak novog albuma da komentariše predmet suđenja". - Verujte mi, najteže mi je palo ustajanje u cik zore.
 
Iako je Karleuša u sud došla pre vremena, malo je falilo da zakasni na suđenje. Naime, pevačica se sa majkom i pi-arom zaglavila u liftu Višeg suda, pa su se tako novinari pre nje popeli stepenicama na četvrti sprat.
 
"Ne verujem šta se dešava! Ovo je Marfijev zakon, ali sigurno je neki dobar znak" - prokomentarisala je kroz osmeh pevačica, nakon što ju je obezbeđenje izbavilo iz lifta.

Izvor: Novosti
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>