Region

Svet

Tanja Savić: Novinarima ću zapaliti redakciju (Video)

Pevačica Tanja Savić otputovala je u subotu sa svojom porodicom za Australiju, a pred sam polazak pojavila se u emisiji kod Ognjena Amidžića kako bi snimila poruku za gledaoce u kojoj demantuje sve natpise po medijima i kaže da su to čiste gluposti.

Tanja Savić: Novinarima ću zapaliti redakciju (Video)



"Nisam pričala ni sa jednim medijima kod nas o tome, i moram da kažem da su sve ove frke koje su ispale o mom navodnom raspadu braka su neistina. U policijskoj stanici imam nekoliko prijatelja i otišla sam da predam papire za pasoš, možda se nekome nisam javila pa je taj neko izmislio priču o prijavi otmice deteta" - rekla je Tanja i dodala:

"Mislim da mediji pišu svašta ružno o meni i ne znam zašto je to tako. Ja sam mirna osoba, imam normalan, porodičan, miran život, sa sinom i mužem. Ne tražim skandale. Kada smo čuli i čitali šta su sve pričali za nas, Dušan i ja smo se smejali. Šta ćemo drugo? Oni su toliko slobodni da prelaze sve granice. Ja sam tolerantna i trpim, donekle, ali kada mi pukne film, ne znam šta će biti. Zapaliću im redakciju!" - rekla je pevačica, a onda rekla i da je u blagoslovenom stanju.

"Dušan i ja smo super, a našu sreću dokazuje i činjenica da sam opet trudna. Ne znam u kom sam mesecu, ali imam sve simptome i uradila sam tri testa koji su pozitivni. Nije bila planirana beba, ali kada odraste naravno da ću reći da je planirana. Mislim da bih više volela da je devojčica sada, ali ako je dečak i onda je super. Samo da se ne ugojim kao prošli put. Imala sam 84.kg. Odlazim za Australiju zbog produženja vize a želela bih da se zahvalim svim svojim fanovima na podršci i obećavam da ćemo se čuti preko Skajpa i pokazaću svima moj stomačić" - zaključila je Tanja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>