Region

Svet

Mare Prvi Glas Srbije: Ana nije izdržala

Jedan od naših najpoznatijih kompozitora i članova žirija muzičkog šou-a, Prvi Glas Srbije, Saša Milošević Mare, u ekskluzivnom intervjuu za portal Svet Plus otkrio je koje nijanse presuđuju tokom duela, da li ima svog favorita i da li ga je neko od takmičara razočarao do sada.

Mare Prvi Glas Srbije: Ana nije izdržala



Na pitanje da li ga je neko od učesnika tokom takmičenja razočarao, da je u njemu prepoznao potencijal, a da on nije ispunio očekivanja Mare kaže.

"Da budem iskren, ne, do sada me niko nije razočarao jer su to mladi jako talentovani ljudi koji nemaju ni malo estradnog iskustva" - kaže Mare i dodaje da se odluka publike i žirija uglavnom poklapa, ali da to nije bio slučaj sa poslednjom emisijom u kojoj je ispala Ana Perišić.

"Sistem glasanja je jako pošten i do sada se naše mišljenje poklapalo uvek sa mišljenjem publike, jedino se možda nismo malo složili oko poslednjeg izbora dueliste, kada je publika nominovala Anu za duel".

Što se tiče nijansi koje odlučuju ko od duelista napušta takmičenje, naš poznati kompozitor kaže:

"Poslednji duel je za nas bio najteži do sada. Sada već ulazimo u završnicu takmičenja i nijanse odlučuju. U obzir se uzima samo pevanje od te večeri, nažalost Ana nije uspela da izdrži pritisak. Kao što je i Vlado rekao, izabrala je pogrešnu i tešku pesmu i u tom momentu je pala odluka da ona treba da napusti takmičenje" - zaključio je Mare i dodao da se Leni, Vladi i njemu mišljenja oko odluka poklapaju, ali da do kraja takmičenja možda i ne ostane tako.

"Vlado je u suštini predsednik žirija, ali do sada stvarno nije bilo nikakvih razilaženja u mišljenju oko toga ko treba da ispadne, što ne znači da će do kraja takmičenja ostati tako". Na pitanje da li se njegov favorit nalazi među šest takmičara, Mare je kratko odgovorio :"Da", ali naravno ime takmičara nije želeo da otkrije.

J.B

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>