Region

Svet

Nataša Bekvalac: Divan je osećaj ponovo biti u venčanici

Nataša Bekvalac jedna je od brojnih poznatih dama koje su prošetale u venčanicama na beogradskom "Šouu venčanja". Vidno uzbuđena pred izlazak na pistu, rekla je kako se divno oseća. “Divan je osećaj biti u venčanici, zaista se osećam kao mlada", rekla je Nataša Bekvalac tik pre nego je izašla na pistu i otvorila reviju poznatih. Njena sestra Kristina koja ju je stilizovala, prokomentarisala je da je Nataša na svom pravom venčanju nosila predivnu venčanicu, te da ju je "namerno stilizovala kao urbanu mladu i drugačiju nego na venčanju sa Dačom".

Nataša Bekvalac: Divan je osećaj ponovo biti u venčanici





Slikarka Biljana Cincarević zadovljno se gledala u ogledalu i divila svojoj ekstravagantnoj kreaciji a i na sceni je bila istovremeno divlja i nežna, dok je Romana prošetala u elegantnom belom odelu sa biserima oko vrata i pokazala da se i te kako može bez raskošne venčanice privući pažnja. Bojana Stojković imala je i mladoženju- manekena koji joj je pravio društvo na sceni. U bekstejdžu, Bojana je najviše vremena provodila sa Sandrom Obradović koja  je kroz osmeh otkrila:" Super se osećam u venčanici ali ne planiram još da se udajem. Mlada sam, ima vremena".

Tijana Dapčević bila je oduševljena belom venčanicom naročito zbog toga što je, kako je rekla, nije nosila na sopstvenom venčanju. Ana Stanić ovog puta nije se našla u ulozi manekenke ali je iz prvog reda pratila šta se dešava. Osim modne revije poznatih, veliko interesovanje izazvale su venčanice Seke Alesić koje su se našle na aukciji kao i revija luksuznih venčanica koje je kreirala Verica Rakočević.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>