Region

Svet

Prebijena devojka Saše Kapora!

Sandra Vučelić, devojka Saše Kapora, već skoro mesec dana redovno posećuje svoju baku u KBC „Zvezdara“, ali je posle toliko vremena, po sopstvenim rečima, prebijena od jednog radnika obezbedjenja.

Prebijena devojka Saše Kapora!



“Idem kod bake dva puta dnevno, već 25 dana. I juče je sve bilo normalno. Došla sam do rampe i svirnula starijem čoveku koji tu radi. On je podigao rampu, ja sam ušla u krug bolnice i parkirala se. Bila sam sama u automobilu. Ušla sam u bolnicu, u jedan mračni hodnik."

"U jednom trenutku sam čula neki glas kako viče i psuje. Vikao je: 'Kome ti sviraš, kurvo jedna?!',  dotrčao je do mene i povukao me za ruku. To nije bio čovek koji mi je podigao rampu, već neki drugi, za koga sam kasnije saznala da takođe tu radi. Bio je sav oznojen i nije delovao normalno. Pokušala sam da se otrgnem, ali me je pokosio po nogama i oborio. Onda je počeo da me šutira.”

Pošto nije uspela da se odbrani, Sandri nije ostalo ništa drugo nego da doziva upomoć, kada su naišle njena i tetka koje su se vraćala iz posete baki. “One su pokušale da me spasu, ali nisu mogle. Onda je dotrčao neki lekar i tog što me je šutirao ugurao u lift. Ležala sam povređena na podu desetak minuta, u šoku. Onda su me odveli na snimanje, gde je konstatovana teška telesna povreda frakture trtične kosti”, kaže Sandra

Sandra tvrdi da se sve dogadjalo oko juče ujutru oko 07:30. dok odgovorni u bolnioci kažu da je do incidenta došlo u 10 sati uveče.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>