Region

Svet

Nataša Bekvalac: I kad radim nešto što treba da služi za primer, dočekaju me na nož

Nataša Bekvalac rešila je da se zaposli. Sada, pored rada oko albuma, ona ima još jednu obavezu - posao u marketinškoj službi "Megatrenda". I dok na estradnom planu sprema da 14. novembra premijerno prikaže spot za pesmu "Ja sam dobro", na ovom drugom, poslovnom, Nataša se uhodava u nove obaveze.

Nataša Bekvalac: I kad radim nešto što treba da služi za primer, dočekaju me na nož



"S obzirom na to da sam redovan student treće godine Fakulteta za kulturu i medije, pružena mi je prilika da znanje stečeno u obrazovanju i desetogodišnje iskustvo na javnoj sceni upotrebim u praksi", objašnjava Nataša kroz osmeh i dodaje kako se raduje novom radnom mestu.

"U sektoru sam marketinga na 'Megatrend univerzitetu' i potrudiću da opravdam ukazano poverenje", obećava pevačica, koja je još u januaru ove godine postala zaštitno lice "Megatrenda".

Spot za pesmu "Ja sam dobro" Nataša će prikazati u emisiji Ognjena Amidžića. Reč o provokativnom videu za pesmu čije je reči napisala upravo ona. "To je verovatno prvi i poslednji izlet da ja pišem pesme. To je stvar trenutka, kao i sve ostalo što se meni dešava. Melodija me je inspirisala na ovaj tekst, ali nemam planove da pišem još pesama jer smatram da svako treba da se drži onog što najbolje zna", rekla je pevačica nedavno.

Tada su se mnogi iznenadili činjenicom da je Nataša student. "U osnovnoj školi sam bila vukovac, a pošto mi je mama bila učiteljica, svi su govorili da je to zbog nje. Zato nisam htela da potenciram svoje studiranje, da ne bi zli jezici u tome odmah našli neku prevaru.

Mediji su nešto što je meni blisko, sa njima sam imala mnogo iskustva i zato mi studije kulture i medija ne padaju teško", rekla je Nataša. A kao i studije, ni novi posao pevačici ne pada teško, jer se na novom radnom mestu snalazi odlično. "Za sada se dobro snalazim i svakodnevno učim. Rad u jednoj ovakvoj obrazovnoj instituciji mi pomaže da proširim svoje vidike u pravu, u kojem do sada nisam imala prilike da se oprobam", kaže Nataša Bekvalac koja je pravo iz studija u Košutnjaku, gde priprema novi album, stigla do "Megatrenda".

Na pitanje kako su je prihvatile nove kolege Nataša odgovara: "Najbolje od svega su divne ljubazne kolege, koji mi mnogo pomažu! Čine da vreme provedeno sa njima bude i lepo i korisno", ponosno priča pevačica. Na opasku da nisu svi baš pozitivno reagovali kada su čuli za njen angažman na fakultetu, pevačica se nije mnogo začudila, ali je poručila:

"Žao mi je što pojedinci, kada sam ja u pitanju, čak i nešto što bi mnogima trebalo da služi za primer, dočekaju na nož. Nažalost, to ne mogu da promenim. Ne postoji ništa lepše nego kad ste okruženi ambicioznim, mladim i pametnim ljudima, a ja tu privilegiju imam", rekla je na kraju Nataša.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>