Region

Svet

Dača Ikodinović prodaje kafanu?!

Proslavljeni vaterpolista i bivši suprug Nataše Bekvalac Danilo Ikodinović rešio je da proda svoju kafanu u Novom Sadu. Prema rečima izvora razlog za ovakvu odluku je njegova želja da više vremena provodi sa svojim ćerkama Andreom i Hanom.

Dača Ikodinović prodaje kafanu?!



"Dača ozbiljno razmišlja da proda kafanu i vrati se u Beograd. Ma koliko on uživa u tom poslu i voli da se druži sa svojim gostima, sve češće razmišlja o tome da se vrati u rodni Beograd i posveti nekim drugim stvarima. Iako je tokom prethodnih godina u Novom Sadu stekao dosta prijatelja, Beograd je ipak grad za koji ga vezuje najviše uspomena i u kojem bi voleo da dočeka starost. U poslednje vreme dosta priča sa nama o tome i svi ga savetujemo da uradi onako kako misli da je najbolje za njega "- rekao je izvor blizak Dači.

Iako još uvek nije stavio kafanu u oglas, prema rečima izvora sve je bliže toj odluci:

"Posao kafedžije mu oduzima dosta vremena, a i da se ne lažemo, to je jedan jako ozbiljan i stresan posao. Po ceo dan je zarobljen u lokalu i vodi računa da sve dobro funkcioniše i već počinje da oseća da njegov privatni život trpi zbog toga. U svakom slučaju, neće žuriti i strpljivo će čekati pravog kupca, jer mu je veoma važno da neka odgovorna osoba nastavi tako gde je on stao. Isto tako, Danilo ne želi da njegove ćerke Andrea i Hana nijednog trenutka osete da im ne posvećuje dovoljno vremena i zbog toga želi da bude uključen u svaki deo njihovog odrastanja" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>