Region

Svet

Lepa Brena zaradila 300.000 evra na vinogradu

Lepa Brena i Boba Živojinović nedavno su za 300.000 evra prodali „vinograd“ koji su kupili pre 15 godina. Stavili smo pod navodnike jer su, u vreme kad su za 18.000 maraka postali vlasnici parcele od 50 ari, na tom zemljištu bili zasađeni čokoti grožđa, ali njih odavno više nema.

Lepa Brena zaradila 300.000 evra na vinogradu



Boba je tada imao planove da razvije biznis s teniskim terenima, pa su kao najbolju lokaciju odabrali zemljište na granici između beogradskih naselja Železnik i Sremčica. Prethodno su malo obilazili, zagledali, raspitivali se, i na kraju pronašli porodicu koja više nije želela da obrađuje zemlju. Iskeširali su lovu i... I ništa. Vinograd je propao, a umesto njega nisu razapete mreže. Ostalo je da zvrji tako prazno.

A onda je neko iz firme koja se bavi proizvodnjom i prodajom ski-opreme počeo da se raspituje i obilazi lokacije po obodu Beograda. I zapazio zapuštenih 50 ari. Našao je porodicu koja ne želi da obrađuje zemlju, pa je Živojinovićima ponudio 300.000 evra. Što bi narod rekao - puna šaka brade!

"Mi posedujemo vinograd u blizini onog koji je pripadao Breni i Bobi, ali nećemo ga prodati za manje od 500.000 evra" - navodi sagovornik, koji  je otkrio ovu priču.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>