Region

Svet

Darko Lazić uskoro na sudu zbog nasilničke vožnje?! (Video)

Pevač Darko Lazić uskoro bi mogao da se nađe na sudu zbog pet prekršaja koje je napravio vozeći motor tokom emisije "Grand kviz".

Darko Lazić uskoro na sudu zbog nasilničke vožnje?! (Video)



Sekretarijat za saobraćaj Beograda tražio je od nadležnih organa, ali i Republičke radiodifuzne agencije (RRA), da reaguju povodom Lazićevog promovisanja nasilničke vožnje.

"Lazić je vozio bez zaštitne kacige, neprilagođenom brzinom, zatim samo na zadnjem i samo na prednjem točku, potom paleći zadnji pneumatik i na kraju bez jasno vidljive registarske tablice, koja se nije nalazila na mestu predviđenom za to" - navodi se u dopisu.

U policiji i RRA nisu želeli da iznose nikakve detalje i komentare, jer je slučaj još uvek u ostupku.

"Potpuno je nebitno što je ta vožnja motocikla bila za potrebe emisije, sve je snimano u javnom saobraćaju i na javnoj saobraćajnici. Taman i da je u studiju, promovisati tako divljačku vožnju je svakako pogubno!  Naročito jer je reč o osobi kojoj nije prvi put da promoviše nebezbedno ponašanje u saobraćaju, setimo se samo da se hvalio da je dve godine vozio automobil bez dozvole" - rekao je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>