Region

Svet

Goca Tržan ima 14 godina mladjeg dečka

Pop zvezda Goca Tržan (38) je, ako je verovati izvorima, u vezi sa bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem, koji je od nje mlađi čak 14 godina!

Goca Tržan ima 14 godina mladjeg dečka



Pevačicu su nakon razvoda od Ivana Marinkovića (33) mediji povezivali sa menadžerom Markom Lakićevićem, a veza sa mladim bubnjarem iz njenog benda mogla bi da bude ozbiljnija, s obzirom na to da zbog čestih nastupa dosta vremena provode zajedno.

- Ne znam koliko traje ta romansa, ali znam da se njih dvoje uopšte ne kriju. Viđeni su kako se šetaju ulicama Novog Sada, drže za ruke i razmenjuju nežnosti. Zajedno su išli i u kupovinu u centru grada i na zajedničke ručkove i večere u poznate restorane, gde su se susretali sa mnogim prijateljima - kaže naš izvor blizak paru.
Kada smo je pozvali za komentar, Goca nas je pažljivo saslušala, ali nije bila raspoložena za priču.

- Naravno da neću ništa da potvrđujem niti demantujem. Svaki sledeći put kada me vidite da se držim sa nekim za ruku ne morate da me zovete, već napišite da sam s njim u vezi - kratko je prokomentarisala Goca i spustila slušalicu.

Pevačica i mladi bubnjar prvi put su privukli pažnju javnosti letos na njenom nastupu u Kumanovu, kada je Goca pred publikom skinula Raši majicu.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus


>