Region

Svet

Maja Nikolić se ubucila

Maja Nikolić to možda ne priznaje, ali se u poslednje vreme poprilično ubucila, što joj nikako ne ide naruku, pogotovo ako se uzme u obzir njena skromna visina.

Maja Nikolić se ubucila



Pop pevačica je višak kilograma pokazala na žurki koju je nedavno priredio Čeda Čvorak, pojavivši se u crnom džemperu koji je pucao pod teretom njenih novostečenih oblina.

Odmah su krenule spekulacije da li je pevačica u drugom stanju ili je samo "nabacila" koji kilogram viška, pa je većina prisutnih zagledala Maju ne bi li rešili ovu zagonetku. Ona, međutim, nije obraćala pažnju na govorkanja i znatiželjn poglede, već se, kao i uvek, šepurila i smeškala. No, da ne bi nagađali "poreklo" njenih "viškova", novinari su je pozvali i pitali je da li je možda u drugom stanju, ili se pak samo popravila, ali ih je Maja iznenadila odgovorom:

"Nisam u drugom stanju i nisam se ugojila. To je takav autfit, takav je džemper, pa se čini da sam se ugojila. Hvala bogu, nisam u drugom stanju, mada ja volim da imam puno dece, znaćete kada budem ostala trudna", izjavila je Nikolićeva za "Alo!", ali dovoljan dokaz jesu fotografije sa žurke, na kojima se vidi da se zaoblila. Možda joj je neprijatno da o tome govori, ali ne zameramo joj, jer nije isključeno da je zbog predstojećeg suđenja za navodni govor mržnje protiv Jevreja doživela veliki stres, pa je utehu potražila u hrani.

No, slike ipak govore više od hiljadu reči. Možda bi Maja trebalo ponovo da pokuša sa onom dijetom, od koje su joj prošli put narasle grudi... Onda, kada nije ugradila silikone!

Inače, osim punačke Maje na promociji grupe "Luna" primećen je i Marko Bulat sa Katarinom Vučetić, sa kojom su ga mediji nedavno povezivali. Iako je Marko demantovao da se od supruge Maje razvodi zbog Katarine njih dvoje su celo veče proveli zajedno.

Viber

Izvor: Svet Plus


>