Region

Svet

Ivana Selakov izmislila raskid?!

Poučena iskustvima svojih kolega da veliki prostor u medijima dobiju kada raskinu ili se razvedu, pevačica Ivana Selakov je izgleda pomislila da je to najbolje rešenje da poveća popularnost.

Ivana Selakov izmislila raskid?!



Kako tvrdi izvor blizak pevačici, ona i njen dečko Peđa nisu raskidali svoju vezu već su imali samo malu svađu koju su brzo rešili.

"Ivana i Peđa su sada zajedno i svi smo bili šokirani kada smo u svim novinama videli njenu priču da su raskinuli. Imaju oni kao i svaki par svađice, ali to ne znači da je to razlog za raskid dvoje ljudi koji se vole" - rekao je izvor i dodao da su brzo uvideli da su preterali, jer su se  nedelju dana provlačili po medijima.


"Shvatili su i oni da je dobro što su dobili toliki medijski prostor, ali i strahovali da se ne pročuje da veći deo priče nije istina. Zato je Ivana posle nekoliko dana promenila svoje izjave u medijima i počela da priča kako postoji mogućnost da se pomire i da se nikada ne zna" - zaključio je izvor.

Sa druge strane Ivana je oštro demantovala izjave izvora i dodala da ona i Peđa nisu zajedno već da se zbog posla viđaju svakodnevno.

"Nije istina da smo Peđa i ja zajedno. Mi se viđamo i čujemo poslovno i on ide sa mnom na moje nastupe. Možda je neko to zaključio zato što sedimo zajedno i normalno komuniciramo. Mi nismo u svađi, ali ni u vezi... Čekamo da prođe neko vreme, pa da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje" - izjavila je Ivana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>