Region

Svet

Nemeš VB: Samo o ubicama se piše loše kao o meni

.Prvi put otkako je priznao da je obnovio vezu sa Marijanom Čvrljak, Nikola Nemešević Nemeš dao je intervju u kojem je progovorio o svojoj velikoj ljubavi i incidentu koji se desio kada je automobilom uđao u redakciju novina "Puls".

Nemeš VB: Samo o ubicama se piše loše kao o meni



"Ne sećam se da je iko u poslednje vreme dobio toliko negativnog publiciteta kao ja, a da nije nekoga ubio ili pokrao", rekao je Nemeš za RTL, a potom je priznao da se u redakciju Pulsa "zabio" jer su se novinari uhvatili strogo zabranjene teme: odnosa njegove majke s Marijanom Čvrljak.

"Ja nisam hteo ništa da im kažem, pa su oni napravili celu priču s mojim izmišljenim izjavama", požalio se bivši stanar kuće Velikog Brata.

Srećan je što ima podršku mnogih ljudi, pa često čita forume na kojima ga brane, a ljudi ga u prolazi potapšu po ramenu. Njegova devojka je, kako kaže, u Beogradu dobrodošla, a često im na ulici, dok šetaju, prilaze prolaznici i traže autograme. "Siguran sam da je Marijana moja najveća ljubav", tvrdi Nemeš, koji bi voleo da dođe u Hrvatsku, ali još nije uhvatio dva slobodna dana. "Zbog snimanja i drugih obveza ne mogu da mrdnem nigde dalje od sat vremena vožnje", govori Nikola.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>