Region

Svet

Nina Seničar: Promovisala sam srpsku kulturu

Seksipilna novosadska manekenka Nina Seničar bila je učesnica italijanskog  "VIP Survivora", a upravo se vratila iz Nikaragve gde se takmičila punih devet nedelja ispavši na samom kraju.

Nina Seničar: Promovisala sam srpsku kulturu



"Prošle godine sam potpisala ugovor za ulazak i rešila sam da je ove godine pravo vreme za to. Gledala sam to kao novo iskustvo i izazav, kao i veliku šansu za posao.U ponedeljak sam ispala , a već su mi se otvorila vrata na poslovnom planu" - kaže seksipilna novosadska manekenka Nina Seničar.

"Dobila sam ponudu na italijanskoj televiziji "Medijaset" da radim udarnu emisiju čitavog leta, a potpisala sam ugovor za jedan italijanski film. Iako su prve dve nedelje prikazivanja "Ostrva poznatih", povezivali sa poznatim kuvarom Simonom Rogatijem, o navodnoj ljubavi koja se rodila izmedju nas, ništa od toga nije bilo."

Nina Seničar

Nina se borila  do poslednjeg dana, i bila je apsolutni faforit publike, dok su je italijanski mediji nazvali tigricom, što joj imponuje. Nina kaže da moraš biti psihički spreman za ovaj rijaliti i da je posle "Survivora", imala ponude za učešće u "Velikom bratu", na šta komentariše joj je jedan rijaliti bio sasvim dovoljan.

Nina Senicar

"Nisam ušla zbog novca, iako sam bila favorit publike,najviše mi je drago što sam uspela da kod Italijana promovišem Srpsku kulturu".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>