Region

Svet

Rada Radenović: Sin mi je pravi Crnogorac

Rada Radenović je poprilično ljuta na sve koji su o njoj širili priču da prelazi na TV Prva, napominjući da nastavlja da vodi svoju emisiju na Pinku. Rada priča i o svom nevenčanom supruge Dejanu Miliću sa kojim ima sina Petra.

Rada Radenović: Sin mi je pravi Crnogorac



Rada kaže: "Intervjue ne dajem jer sebe ne doživljavam kao deo estrade, već kao novinara. Od većine kolega razlikujem se po tome što ne volim da pričam o privatnom životu. Jesam javna ličnost, ali nisam  javno dobro i  nervira me kada pročitam o sebi gluposti koje nemaju veze s mojim životom i radom."

Kada je reč o braku, voditeljka ne planira i dalje da staje na ludi kamen: "Znam da je pojedincima čudno što nisam u braku, ali to je moja i Dejanova privatna stvar. Ako se ikad odlučim da napravim taj korak, bićete blagovremeno obavešteni."

Kada priča o sinu Petru, Rada ne krije emocije: "On je odlično, raste i svakim danom sve više liči na svog oca. Ima temperament, karakter i stav pravog Crnogorca (smeh). Ima rupice na obrazima i kada se nasmeje zaliči na mene. Međutim, deca se u tom uzrastu menjaju. Najvažnije mi je da je Petar živ, zdrav i okružen mojom i Dejanovom ljubavlju. Mogu da kažem da je on jedno srećno dete.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>