Region

Svet

Tanja Savić: Ne razvodim se

Pevačica Tanja Savić pojavila se prvi put posle više od godinu dana u javnosti. Tanja je otkrila da su joj u Australiji najviše nedostajali porodica i fanovi, kao i da njen sin Maksim liči na nju.

Tanja Savić: Ne razvodim se



 "Bilo je lepo, drugačije nego u Srbiji, samo mi je trebalo malo vremena da se prilagodim, jer je sve mnogo drugačije. Nedostajali su mi moji, ali sve je nekako brzo prošlo i evo me opet u Srbiji" - kaže Tanja i dodaje da je prijatno iznenađena koliko se publika uželela nje i njenih pesama i da joj je drago što je nisu zaboravili.

Na spekulacije o razvodu, Tanja kaže: "Novinari moraju da rade svoj posao, moraju da izmišljaju takve nebuloze da bi nešto izašlo u novinama o meni pošto me dugo nije bilo. Nisam se oglašavala, nisam se javljala na telefon i onda ljudi svašta izmišljaju. Naravno da ništa od toga nije istina" - kaže Tanja i dodaje da se uskoro vraća na muzičku scenu:

"Za dva meseca ponovo idem u Australiju zbog papira, zbog vize, ali se brzo vraćam nazad. Što se muzike tiče, još uvek čekam. Po povratku iz Australije trebalo bi da snimim jednu pesmu, pa onda polako."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>