Region

Svet

Filip Plejn: Ne znam ko je Lepa Brena

Po povratku iz Monte Karla, gde su snimili spot za pesmu "Briši me", reditelj Dejan Milićević i pevačica Lapa Brena pohvalili su se da će jedan od najpoznatijih modnih kreatora današnjice dizajnirati haljine koje će Brena nositi na koncertu u beogradskoj Areni,  a koji je zakazan za 20. oktobar.

Filip Plejn: Ne znam ko je Lepa Brena



Cipele će biti napravljeneod kristala jer on takovidi Brenu. Uz specijalne kostime i haljine svi će biti potpuno oduševljeni" - izjavio je Dejan Milićević.

Ipak, izgleda da je istinina malo drugačija, jer pomenuti modni dizajner ne zna ko je Lepa Brena.

"Istina je da Filip Plejn ima butik u Monte Karlugde često kupuju bogati i slavni iz celog sveta, pa ne čudi što ga je i Lepa Brena posetila. Ipak, moram da demantujem da je tom prilikom došlo do njihovog susreta, a kamoli do govaranja saradnje. Budući da sam poreklom iz Bosne i da odlično znam ko je Lepa Brena, ovim putem je pozivam da me kontaktira ako je zaintresovana za Filipove kreacije" - rekao je Alain Mindćić PR slavnog dizajnera, na čiju se priču nadovezao i sam kreator:

"Ne znam koje gospođa i ne sećam se da smo se upoznali u Monte Karlu. Saznao sam od Alaina da je reč o velikoj balkanskoj zvezdi, tako da mi je drago što je posetila moj butik. Takođe, čast mi je kada velike muzičke zvezde na svojim koncertima ili dodelama nagrada nose nose moje kreacije, ali sa Lepom Brenom tako nešto zaista nije bilo u planu" - zaključio je Filip.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>