Region

Svet

Novak Djoković se fanovima obratio preko Twittera (Video)

Prvi reket sveta, Novak Đoković, sutra će igrati na otvaranju Dejvis kupa. Novak je danas oko podneva sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla u pratnji devojke Jelene Ristić. Novak je tokom svog boravka u Njujorku, nakon osvajanja titule na US Openu gostovao u emisiji kod Keli i Redžis.

Novak Djoković se fanovima obratio preko Twittera (Video)



Nakon što mu je Keli rekla da je i sjajan plesač, a ne samo teniser, Redžis je Novaka zamolio da im pokaže nekoliko plesnih pokreta. Nole je rekao da nema problema, ukoliko mu se i oni pridruže. I to je izgledalo ovako!

A danas se svojim fanovima na društvenim mrežama Nole obratio iz aviona: "U poslednja dva dana od silnih obaveza van terena nisam uspeo da vam se obratim i osvrnem na osvajanje US Open titule. Trenutno se nalazim u avionu odakle vam pišem - kul, zar ne? Uputio sam se prema Srbiji i jedva čekam da ponovo budem u svom rodnom Beogradu i da se zajedno sa našim teniskim reprezentativcima domognemo još jednog finala Davis Cupa. Veliku zahvalnost dugujem svim vernim pratiocima koji su me podržavali, budili se rano zbog mečeva. Nastaviću vredno da treniram, da budem posvećen tenisu i pokučaću u narednim godinama da Srbiji donesem jos Grend Slem trofeja."



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>