Region

Svet

Seka Aleksić ogovara Draganu Mirković?

Poslednjih dana se estradom uveliko šuška da Seka Aleksić spletkari, ogovara i na sve moguće načine pokušava da iskompromituje svoju blisku drugaricu i koleginicu Draganu Mirković.

Seka Aleksić ogovara Draganu Mirković?



Dragana Mirković će medijski sponzorisati koncert Jelene Karleuše, pa se Seka iznervirala zbog, kako je rekla, „izdaje“, i počela sa ogovaranjem svoje drugarice iz Beča, o čemu se već danima priča po estradnim krugovima.

Dodatno ju je „pogodila“ i činjenica da je Dragana postala vlasnica dvorca od neprocenjive vrednosti i automobila „majbah“, čija je proizvodnja nedavno obustavljena, a cena se piše sa šest cifara" - piše Svet.

Dragana M

Rešena da pošto-poto umanji ugled svoje drugarice, a da svojoj karijeri da na značaju, Seka je antikampanju protiv bračnog para Mirković-Bijelić počela tako što je brojnim predstavnicima medija slala mejlove i SMS poruke u kojima nipodaštava Draganine nastupe.

Dragana i Toni saznali su da ih do tog trenutka bliska prijateljica svakodnevno ogovara i blati. Ogorčeni i svesni činjenice da je Dragana u poslednje dve godine na DM satu svoju „prijateljicu“ favorizovala više nego sebe samu, svi do jednog su progovorili, prenosi Svet.

Da li je sve ovo istina ostaje samo da se vidi u naredno periodu.

Viber

Izvor: Svet

Tagovi

Povezane vesti:


>