Region

Svet

Nataša Bekvalac: Zaljubila sam se kao nikad pre

Medijska prašina koja se podigla oko nove veze Nataše Bekvalac i albanskog biznismena Ćazima Osmanija, polako se stišava.

Nataša Bekvalac: Zaljubila sam se kao nikad pre



Pevačica se vratila sa romantičnog odmora i polako nastavlja sa svojim poslovnim obavezama, a izgleda da i domaća javnost više nema ništa protiv činjenice da je Nataša pronašla svoju novu ljubav.

"Nataša je svesna u šta se upustila. Znala je da bi Srbija lakše prihvatila bilo koga sa prostora bivše Jugoslavije, ali iz Albanije nekoga jako teško. Odmah je stavljena na stub srama, a ni njena porodica, koja joj je obično davala podršku u svemu, u početku nije bila uz nju. Otac je u prvim momentima bio jako besan, ali je ipak shvatio da ne može da se bori protiv emocija svoje ćerke, pa sada normalno komuniciraju" - kaže Natina prijateljica i dodaje:

"Kada smo se čule poslednji put rekla mi je: "Zaljubljena sam kao nikad pre. Jednostavno, ne znam šta mi je. Ne sećam se kada sam tako letela". Tada sam shvatila da je đavo odneo šalu i da je priča između nje i Ćazima veoma ozbiljna".

Prijateljica poznate pevačice kaže i da je to ne iznenađuje, jer joj je Nataša pričala kako je Ćazim osvojio svojim manirima i galantnošću i da joj se najviše dopada osećaj sigurnosti koji joj on pruža.

Ćazim je takođe potpuno poludeo za novosadskom pevačicom i spreman je sve da uradi kako bi je zadržao pored sebe.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>