Region

Svet

Branka Bojanić sprema tužbu protiv Zorice Brunclik

Zbog iznošenja detalja iz privatnog života porodice Bojanić, supruga Miloša Bojanića Branka razmišlja da podnese tužbu protiv njihove doskorašnje prijateljice Zorice Brunclik.

Branka Bojanić sprema tužbu protiv Zorice Brunclik



"Strašno, ja ne znam koju drugu reč da upotrebim za to što je pričala! Planiram da je tužim, ali ću ipak sačekati da Miloš izađe sa farme i da se konsultujem sa njim! Jako, jako bedno, ružno i nisko sa njene strane. Sve razumem, ogovaranja, spletke, ali dirati ljudima u rane i komentarisati takve intimne detalje prelazi svaku granicu. Kad sam to čula, želudac mi se ukočio! Zanimljivo mi je ko se sve našao da komentariše moj i Milošev život. To dete, ako se bude rodilo, biće plod velike ljubavi i što je jako bitno, znaće se ko mu je otac, za razliku od nekih".



Počinje Branka svoju priču i kaže da je komentari pojedinih farmera zbog razlike u godinama ne pogađaju: "Pa ako je Tito mogao da ima mlađu ženu od sebe, što ne može Miloš Bojanić?! Šljam koji to komentariše mi u životu ne treba. Polako, ali sigurno isplivava ko je zapravo kakav. Maske padaju, a ja sam uverena da publika to vidi".

Sve je započelo kada je Zorica u razgovoru sa Majom, Mirijanom, Nemanjom i Milenom otkrila da Miloš ide kod lekara kako bi dobio dete sa sadašnjom suprugom.

"Zamislite, čovek ide na veštačku oplodnju da mu zatrudni žena! Pitala sam ga kako misli da u 60. godini pravi dete." rekla je Zorica.

Suprug Zorice Brunclik Miroljub Aranđelović Kemiš, bio je iznenađen Zoricinom pričom i prokomentarisao je kako mu to uopšte ne liči na njegovu suprugu:

"I ja sam iznenađen njenom pričom i reakcijom jer mi to ne liči na Zoricu. Očigledno je nesporazum između nje i Miloša kulminirao. Te reči su izašle iz nje bez neke kontrole, što opet ne mogu da komentarišem jer nisam gledao. Neko je morao da joj kaže taj detalj u vezi s oplodnjom i pretpostavljam da je to bio Miloš, jer otkud bi Zorica to znala? Zašto nisu i to emitovali, ovako izmontiraju samo ono što im se čini najatraktivnijim i onda narod izvlači razne zaključke. Savetovao bih joj da se ne nervira i da čuva živce. Lakše mi je jer nisam video skoro da plače."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>