Region

Svet

Boško Janković: Seka Aleksić zvezda? Smešno!

Naš proslavljeni reprezentativac i fudbaler Boško Janković, prošle nedelje posetio je Beograd u nadi da će mu doktorka Marijana Kovačević pomoći, međutim svetska čudotvorka nije uspela da mu pomogne, pa se Boško vratio za Barselonu kako bi operisao povređeno koleno.

Boško Janković: Seka Aleksić zvezda? Smešno!



"Bio sam kod Marijane, ali ona može da izleči samo kada nastrada mišić, a meni su na meču s Interom pukli ligamenti. Zbog toga moram u Barselonu na operaciju, koja je već zakazana. Tamo me čeka moj drug Dušan Basta, koji će biti uz mene sve vreme dok se ne oporavim."

Janković teško hoda i ne sme da opterećuje nogu, pa zato koristi štake:" Nadam se da ću se oporaviti do početka nove sezone. Ronaldo je imao četiri operacije kolena pa još igra, zašto se ja ne bih oporavio."

Inače,  Boško je iskoristio boravak u Beogradu da pogleda i nove emisije na našem programu, najviše ga je šokirao show naše folk pevačice Seke Aleksić:

 "Nisam mogao da verujem da ono gledam. Šta je ono? Odakle njoj ideja da je tolika zvezda da ima svoj šhow? Za mene je jedina prava zvezda Ceca Ražnatović, pa ona nije došla na onakvu ideju."

seka

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>