Region

Svet

Ćazim kontroliše i proverava Natašu Bekvalac

Albanski biznismen Ćazim Feliks Osmani na samom početku veze sa pop zvezdom Natašom Bekvalac počeo je da pravi ljubomorne scene! Iako Ćazimovi prijatelji veruju da je reč o još jednoj njegovoj prolaznoj avanturi, on je odlučio da pevačicu kontroliše zbog njene vragolaste prirode i činjenice da su je mediji povezivali sa mnogim muškarcima.

Ćazim kontroliše i proverava Natašu Bekvalac


 
Prijatelji popularne pevačice kažu da se ona veoma zaljubila i da se plaše da će zbog te zabranjene ljubavi rizikovati i karijeru i porodicu.
 
"Feliks je izuzetno moćan čovek, sa debelim kriminalnim dosijeom. Nataša nije ni svesna u šta se upetljala. Sve je lepo dok ljubav traje, ali bojim se šta će se desiti ako ona poželi da izađe iz te veze. Već sada on je u velikoj meri kontroliše i proverava sa kim provodi vreme. Kada nisu zajedno, Nata je uglavnom kod kuće sa porodicom, uveče ne sme da izlazi, niti da se druži sa prijateljima. Natu vrlo često zove telefonom i ti razgovori dugo traju" - kaže izvor blizak pevačici.
 
Ćazim je počeo da prati Natašu i na nastupe, pa su tako viđeni zajedno i na poslednjoj pevačicinoj tezgi u Švajcarskoj.
 
"Ćazim ju je prošlog vikenda sačekao na aerodromu u Švajcarskoj, nakon čega su bez obezbeđenja otišli na ručak. Nije bio u klubu u kojem je pevala, ali je sve vreme bio u blizini. Posle nastupa ponovo su se videli, nakon čega je ona sama doletela u Beograd" - kaže izvor.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>