Region

Svet

Lepa Brena podržala vezu Filipa i Maje Mandžuke

Posle raskida dugogodišnje veze sa manekenkom Sofijom Milošević, najstariji sin Bobe Živojinovića Filip, započeo je ljubavnu romansu sa glumicom Majom Mandžukom koja je od njega starija tri godine.

Lepa Brena podržala vezu Filipa i Maje Mandžuke



Da se radi o ozbiljnoj vezi, govori i to da Filip nije dugo čekao kako bi svoju novu devojku upoznao sa ocem Bobom i maćehom Lepom Brenom, a prema rečima izvora prvo viđanje je proteklo bolje od očekivanog.

"Brena je oduvek pričala kako Filipa gleda kao svog rođenog sina i ne pravi nikakvu razliku između njega i njenih sinova Stefana i Viktora. Jedva čeka trenutak kada će svi oni biti srećni u ljubavi i kada će napraviti velike svadbe. Prijateljima uvek govori kako bi volela da Filip nađe lepu, pametnu, vrednu i ambicioznu devojku, jer ni ona nikada nije bila sponzoruša i udala se kao potpuno ostvarena osoba. Želja joj je sada svakako uslišena! Maja je osvojila na prvi pogled i Brenu i Bobu i supružnici od te prve posete svim snagama navijaju da ova ljubav bude krunisana brakom " - izjavio je izvor blizak Živojinovićima i dodao da je i Maja oduševljena njima.

"Odmah je Filipu rekla kako je oduševljena njihovom skladnom porodicom i kako su srušene sve predrasude koje je imala što se tiče i Brene kao legendarne pevačice i njegovog oca. Potpuno se stopila s njima i odmah se osećala kao u svojoj kući. Takav početak im je dodatno „pogurao“ vezu i prosto se ne odvajaju" - izjavio je izvor i dodao:

"Ne kriju oni svoje emocije kada izađu na javna mesta, već prosto ne žele da pričaju o tome. Filip ima obaveza oko restorana koji je otvorio u Zemunu, ali Maja je non-stop uz njega i pomaže mu da sve drži pod kontrolom. Planiraju uskoro i jedan zajednički odmor, ali sve zavisi od obaveza".

Inače, Maja i Filip su se upoznali u Americi, a njihovo prvo javno pojavljivanje bilo je na koncertu Zdravka Čolića.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>