Region

Svet

Dara Bubamara: Bacila sam senku na Natašu Bekvalac i Jelenu Karleušu

Pevačica Dara Bubamara nastupila je posle deset godina pred beogradskom publikom i to u klubu "Time out "na Adi Ciganliji. Dara je uspela da proda tri hiljade karata, mnogo više nego što sam klub može da primi ljudi.

Dara Bubamara: Bacila sam senku na Natašu Bekvalac i Jelenu Karleušu



"Nikad nisam osetila takvo ushićenje, kao na nastupu u Beogradu, verovatno jer tolike godine nisam pevala na domaćem terenu. Puna sam utisaka. Poziv je usledio posle ultra hita "Galama", a i ljudi su me se uželeli, u tom klubu sam napravila haos pa sam bacila u senku na koleginice koje su tu pre mene nastupale, Jelenu Karleušu i Natašu Bekvalac. Sad odjednom samo pristižu pozivu, ali otom potom, sad počinjem polako da razmišljam o nekom većem prostoru za pravi solistički koncert. Nadam se da ću to uspeti da realizujem za godinu dana" - rekla je Dara i dodala:

 "Nekada je bilo 30 pevača koji su super radili i bili ultrapopularni, a sada je sve spalo na nas četvoro. Najbolji pevači, koji traju godinama, uvek su aktuelni i imaju posla su Aca Lukas, Aco Pejović, Dragana Mirković i ja! Nije da se hvalim, ali ja pevam već punih 18 godina, dosta ulažem u sebe, svoj imidž, spotove zato i jesam u vrhu. Verovatno to ima veze i sa hitovima. Rade radnici, ko zna da napravi štimung, ko zna da otpeva tuđe i svoje pesme i ko peva dva sata bez pauze. E, zato za mene nema krize, dok druge kolege kukaju na sva zvona" - zaključuje pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>