Region

Svet

Seka Aleksić: Nisam bila privodjena

"Posle fantastičnog nastupa, jutros sam otišla da sama potpišem radnu dozvolu koju vlasnik nije regulisao, što znači da o privođenju nema ni govora”, izjavila je folk pevačica Seka Aleksić za S media portal, a povodom natpisa u hrvatskim medijima da je bila privedena tokom nastupa u Makarskoj zbog toga što nije imala dozvolu za rad.

Seka Aleksić: Nisam bila privodjena



Seku Aleksić u Makarskoj privela policija
Seka Aleksić demantuje da je zajedno s trojicom momaka iz njenog benda jutro provela u zatvoru, već je "uživala u fantastičnom doručku i suncu" dok se pripremala za put u Bihać gde je večeras imala nastup.” Imam koncerte sve do 18. avgusta kada odlazim sa suprugom Veljkom na planirano letovanje u Egipat “, dodala je Aleksićeva. Inače, Seka je sinoć u Makarskoj pokazala da itekako ima sluha za sve one koji vole njene pesme, pa tako i za bivše ukućane “Velikog Brata“.

Diskoteka je bila prepuna, tražila se karta više, a fanovi su strpljivo čekali u redu da se slikaju sa pevačicom. Čast da se među prvima upoznaju i fotografišu sa Sekom imao je deo muških ukućana “Velikog Brata“, Horvat, Nikola i Lester, što i ne čudi, jer je upravo ovaj trojac najviše razbijao čaše uz Sekine pesme tokom mnogobrojnih žurki za vreme trajanja rijalitija.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>