Region

Svet

Grand pevačice poklekle pred dijarejom

Učesnice Zvezda Granda Jelena Vučković, Mirijana Aleksić i Bojana šarović zaradile su stomačni virus na letovanju u Crnoj Gori, zbog koga su morale da otkažu nekoliko nastupa, pa su zbog toga preostale tri koleginice morale da odrade posao i za njih.

Grand pevačice poklekle pred dijarejom



"Pre nekoliko dana ženski deo ekipe imao je zakazan nastup u jednom budvanskom klubu, ali, nažalost, pojavile su se samo Ivana, Mira i Jelena Gerbec, jer su preostale tri pevačice zbog dijareje i temperature morale da ostanu kod kuće. Bilo im je krivo što su morale da budu u sobi i što su otkazale jedan od posećenijih nastupa" - rekao je izvor i dodao da su preostale tri pevačice odlično odradile posao iako im zadatak nije bio ni malo lak.

"Nije im bilo svejedno da u okrnjenom sastavu izađu pred publiku, ali su profesionalno odradile svoj deo posla i vratile se kući kako bi pomogle koleginicama da se oporave. Bile su vredne i prinosile im sve što je trebalo, a i zasukale su rukave, pa su spremile i laganu hranu kako bi se Mira Aleksić, Bojana Šarović i Jelena Vučković što pre oporavile" - zaključuje izvor.

Mirijana Aleksić potvrdila je ove navode izvora i dodala: "Jeste, tačno je da smo imale virus. Bilo nam je loše, pa jedno veče nismo pevale. Sada je sve dobro i ozdravile smo, tako da punom parom radimo."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>