Region

Svet

Nemeš VB: O ljubavi više ne govorim

Bivši učesnik Velikog brata Nikola Nemešević Nemeš, posle završetka rijalitija povukao se iz medija. Nije želeo puno da priča o aferi koju je doživeo tokom boravka u kući kada se upustio u vezu sa Šibenčankom Marijanom Čvrljak, niti o svojoj nagloj promeni odluke kada je javno pred kamerama ostavio.

Nemeš VB: O ljubavi više ne govorim



Pevač iz Požarevca se nakon Velikog brata zaputio na odmor u Grčku. Vratio se  dobro raspoložen i pre svega spremna na zezanje.

Nemeš kaže da se lepo odmorio u Grčkoj, da su žene jako lepe, ali i da je vreme uglavnom provodio čitajući knjige i razmišljajujći šta i kako dalje.

"Grčio sam se malo, ali to je tamo normalno. Posvetio sam vreme čitanju sabranih dela velikog američkog autora Džeka Daniela" - kaže Nemeš i dodaje da se lepo proveo, a za Grkinje kaže:

"Atinjanke su slične Solunkama iako liče na Krićanke. A o ljubavi više ne govorim naglas, samo mrmljam sebi u bradu, ništa glasnije od toga. Nikada više i neću."

Nemeš takođe dodaje da je u poslednje vreme napisao par pesama i da još uvek posle rijalitijanije dobio ni jednu ozbiljniju ponudu.

"Da, napisao sam par stvari. Malo eksperimentšem sa žanrovima, jedna pesma će totalno biti u fazonu Frankie Valli upoznaje Massive Attack. Svaki događaj ili misao koja me natera da duboko udahnem daje mi inspiraciju za pisanjem".

Ukoliko mu se ništa ne promeni posle Velikog brata, Nemeš kaže da uvek ima opciju za posao.

"Oduvek sam želio da budem nindža. Ili to, ili ću opet konobarisatii."

I na kraju, Nemešev životni moto glasi: "Bolje se kajati zbog stvari koje si uradio nego zbog onih koje nisi."




 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>