Region

Svet

Maja Odžaklijevska odbrusila Milošu Bojaniću

Na popularnoj Farmi koje se neprestano emituje na TV Pink dešavanja nikad dosta!!. Preskinoć su se žestoko posvađali Maja Odžaklijevska i pevač Miloš Bojanić.

Maja Odžaklijevska odbrusila Milošu Bojaniću



Maja je osula paljbu na Miloša kako on najviše smrdi i ne pere se redovno a njima drži predavanja o higijeni i čistoći. Kroz ceo razgovor Maja se poverila Zorici Brunclik kako je Miloš jedna gnjida i štroka od čoveka, kako je vređao Marinu Perazić misleći da Firči čuje sve to.

"Budaletina seda na moj čist krevet svojim u smrdljivim pantalonetinama. Takvom čoveku neću reći zdravo na ulici. Ta uštva i jeftinoća nije iz mog sveta i miljea. Govedo jedno matoro! Fuj! Veće smeće nisam videla" - nabrajala je Maja.

Ništa od toga Miloš Bojanić nije čuo, ali i on je imao šta da kaže o Odžaklijevskoj i Firčiju, koji je postavljen za gazdu. Naravno, ne njima, već Dejanu.

"Jesi li video kako su se Maja i Firči smejali kad je Sajko izašao? Znali su ko će biti sledeći gazda i da će imati priliku da mi se osvete kada me stave da budem sluga. Maju treba da bude sramota, jer se ne kupa i ne pere donji veš. Stvarno strašno kakva je to žena" - izjavio je Miloš, a Dejan ga je samo nemo gledao.  

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>