Region

Svet

Nataša Bekvalac pre Ibice otišla u Beč

Nataša Bekvalac iskoristila je vrele letnje dane da otputuje u Beč. Tamo je spojila lepo i korisno, pa je, osim ugovorenog nastupa, šopingovala „kao luda“ kako bi se što bolje pripremila za morsku pustolovinu na Ibici gde uskoro ide zajedno sa sestrom Kristinom.

Nataša Bekvalac pre Ibice otišla u Beč



Nataša je odlaskom u Beč želela da stavi tačku na neprijatnosti koje je doživela u prethodnom periodu.

Pevačica je otputovala u Beč u petak ujutru i trebalo bi da se vrati u toku današnjeg dana. Povod za odlazak u prelepu prestonicu Austrije bio je nastup u diskoteci „Modi“, a vreme je iskoristila da obiđe znamenitosti grada i da i šopinguje. Posebno je bila oduševljena predstavom „Mulen ruž“ koju je oduvek želela da pogleda.

Nije joj bilo teško i da satima, po ceo dan šeta ulicama Beča kako bi kupila sve neophodne stvari za Ibicu na koju će uskoro otputovati sa rođenom sestrom Kristinom Bekvalac.

Kako su obe slobodne, odlučile su da sebi daju oduška i odu na destinaciju koja je svuda u svetu poznata po ludim žurkama koje traju 24 sata. Teško da će im tamo nedostajati bivši, a sestre su odlučile da sve ružno iz prethodnih meseci ostave iza sebe i uživaju u zajedničkim trenucima.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>