Region

Svet

Ivan Marinković prati Gocu Tržan

Goca Tržan i Ivan Marinković se u poslednje vreme sreću samo tokom primopredaje deteta, ali pre dva dana, pevačica i njen uskoro bivši suprug našli su se na neočekivanom mestu - na bazenima u Kovilovu!  Goca je u sredu po podne sa ćerkicom Lenom viđena na pomenutom kupalištu, ali i da je Marinković u to vreme viđen na toj lokaciji.

Ivan Marinković prati Gocu Tržan



“Bio sam šokiran kada sam na istom mestu video Gocu kako se u jednom delu bazena brčka i sunča sa ćerkom Lenom, a prilikom izlaska sreo sam Ivana, koji je bio na skroz drugom kraju. Izgleda da posle tolike ljubavi ne mogu ni da sede jedno pored drugog”, ispričao je za ovaj dnevni list izvor koji se našao na licu mesta.

“Ona i ja nemamo nikakvu komunikaciju, niti javljamo jedno drugom gde smo i šta radimo. U sredu je ona bila sa Lenom i samo mi je poslala jednu sliku telefonom na kojoj je naša ćerkica bila na bazenu. S obzirom na to da znam kako izgledaju bazeni u Kovilovu, prepoznao sam ih na slici u pozadini. Kod vas u novinama sam video da gospođa ima dečka i odmah sam otišao tamo da vidim da se možda taj njen tip ne šeta u gaćama ispred mog deteta od četiri godine”, prokomentarisao je Ivan, dok je Goca, uobičajeno, bila kratka:

"Nemam komentar. Sad je stvarno dosta. Pitajte, uostalom, Ivana šta je radio u Kovilovu, zašto pitate mene? On je sad strašno popularan, ja sam ipak radnik udarnik, moram da radim”, napisala je Goca u SMS-u.

Naime, slika njenog automobila ispred Lakićevićeve zgrade snimljena je 6. jula u 9.15, a na tom mestu, kako kažu očevici, isti je bio parkiran celu noć.  Goca nije htela da komentariše fotografiju i njeno noćenje u toj zgradi, dok Ivan Marinković kaže da je tog datuma dete bilo kod njega, na njenu molbu.

 “Goca me je zamolila da pričuvam našu ćerku jer je ona imala probu u Novom Sadu, što sam i uradio. Lena je kod mene bila ceo dan, prenoćila je, pa sam je tog jutra odveo u obdanište u Mirijevu. Gde je ona bila, ne znam”, rekao je Ivan.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>