Region

Svet

Lepa Brena promovisala novi album i saradnju (Foto)

Na press konferenciji koja je održana u hotelu "Kontinental", Lepa Brena je objavila datum izlaska novog albuma "Začarani krug" kao i potpisivanje ugovora sa naftnom kompanijom "Luk Oil".

Lepa Brena promovisala novi album i saradnju (Foto)





Konferenciji su pored Lepe Brene prisustvovali i predstavnici ove naftne kompanije kao i Žika Jakšić koji je objasnio da je ovo početak jedne lepe saradnje između dva balkanska brenda Lepe Brene i Luk Oila.



Datum izlaska na tržište novog albuma Lepe Brene je predviđen za 20. avgust, ali je u znak dobre saradnje između dva brenda, odlučeno da to bude mesec dana ranije, tačnije 20. jula.



Album će tada biti pušten u promotivne svrhe i naći će se samo i isključivo na "Luk Oil" pumpama po promotivnoj ceni.

Lepa Brena je rekla da je zadovoljna ovom saradnjom. Ovo je, kako kaže, nešto lepo, pametno i korisno za sve koji sipaju gorivo na ovim pumpama jer mogu i da se voze povoljnije i da slušaju nove pesme Lepe Brene.



Pravi balkanski koncept novog albuma Brena je objasnila sa čak sedam autora među kojima su Petar Grašo, Hari Varešanović, Željko Joksimović, Romario, grupa "Trag", Kiki Lesendrić i drugi.



Usledilo je i potpisivanje ugovora, a Brena je prvi primerak novog CD-a uručila predstavniku kompanije “Luk Oil”, najavivši ovom prilikom i veliki koncert  u "Beogradskoj areni" koji se planira za 20. oktobar i koji će biti svojevrstan omaž "Slatkom grehu"









Novinar: Sokol Vuk
Foto: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>